Advertisement

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ : Apergia Ayrio 18 2 2020 Poioi Symmetexoyn Ti Wra Einai H Sygkentrwsh Sthn A8hna / Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ.

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ : Apergia Ayrio 18 2 2020 Poioi Symmetexoyn Ti Wra Einai H Sygkentrwsh Sthn A8hna / Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ.. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) και με τα λεωφορεία του οασθ. • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη.

Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία.

1aux 8swe0cujm
1aux 8swe0cujm from images32.inewsgr.com
Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Και από τις 9 μ.μ. Εχουν απεργια τα μεσα μαζικησ μεταφορασ 9/2/2011?? Πώς θα κινηθουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα;

Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1.

Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Απεργία αύριο στα νησιά του βορείου αιγαίου. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Από την πλευρά του, το σωματείο εργαζομένων στασυ (stasy.gr) αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Και από τις 9 μ.μ.

Apergia Ayrio Pws 8a Kinh8oyn Lewforeia Metro Hsap Kai Proastiakos
Apergia Ayrio Pws 8a Kinh8oyn Lewforeia Metro Hsap Kai Proastiakos from www.newsbeast.gr
Εχουν απεργια τα μεσα μαζικησ μεταφορασ 9/2/2011?? Δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) και με τα λεωφορεία του οασθ. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ.

Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ.

Και από τις 9 μ.μ. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr. Η χώρα θα μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι σχετικεσ ειδησεισ απεργία στα μμμ: Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Σχετικα tagsαπεργια μεσα μαζικησ μεταφορασ μετρο οσε προαστιακοσ. Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ.

Loyketo Se Dhmosio Trapezes Mesa Mazikhs Metaforas Poioi Apergoyn Lista Aftodioikisi Gr
Loyketo Se Dhmosio Trapezes Mesa Mazikhs Metaforas Poioi Apergoyn Lista Aftodioikisi Gr from www.aftodioikisi.gr
Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας. Κινητοποιήσεις αρχίζουν από την τρίτη στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίες θα διαρκέσουν ως το τέλος της εβδομάδας. «μέσα στα δεκάδες αντεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα ξεχωρίζει η προσπάθεια να καταργηθεί στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία, θέτοντας ως προαπαιτούμενο την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζόμενων», αναφέρει η ανακοίνωση του σελμα και προσθέτει πως «η δημοκρατική ευαισθησία. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς?

Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε.

24ωρη απεργία αποφάσισαν για αύριο τα σωματεία για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός). Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. «μέσα στα δεκάδες αντεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα ξεχωρίζει η προσπάθεια να καταργηθεί στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία, θέτοντας ως προαπαιτούμενο την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζόμενων», αναφέρει η ανακοίνωση του σελμα και προσθέτει πως «η δημοκρατική ευαισθησία. Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Τι θα ισχύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας

Posting Komentar

0 Komentar